Mijn services

Hier vind u alle informatie over de verschillende services die ik bied. Ik informeer u hier alvast over de verschillende mogelijkheden voor zowel uiterlijk als materialen die ik tot mijn beschikking heb.

V.a. € 1500,-

Het renoveren van uw trap

Als allereerst wordt er een afspraak gemaakt voor een gratis intakegesprek, hierbij worden de trappen opgemeten. U kunt hierbij alle wensen doorgeven, trapleuning wel of juist niet plaatsen, het dichtmaken van een trap, alleen het renoveren van de traptreden of ook de wangen en de trapboom(spil).


Indien het gesprek goed bevalt en de wensen vervuld kunnen worden, wordt de offerte aangemaakt. Als er akkoord is gegeven op de offerte, wordt het materiaal besteld, afhankelijk van de keuze en populariteit zal dit snel geleverd worden. Zodra het materiaal binnen is ga ik aan de slag in mijn werkplaats om alles op maat te zagen wat er dus voor zorgt dat er zo min mogelijk troep bij u thuis terecht komt. Hierna kan het materiaal bevestigd worden en zal u snel kunnen genieten van uw nieuwe trap.
V.a. € 605,-

Het dichtmaken van uw trap

Het dichtmaken van een trap is soms ook gewenst, misschien juist in het geval met kleine kinderen of huisdieren. Dit is bij Jovado dan ook zeker mogelijk om te laten doen. Hierbij zal ook alles opgemeten worden, materiaal besteld worden en het kan zodra alles binnen is gelijk worden bevestigd. Dit is ook mogelijk als u geen verdere renovatie wenst.
V.a. € 169,-

Het plaatsen van uw leuning

Trapleuningen, de een wilt ze rond en van houtlook en de ander wilt ze vierkant zwart, ze zijn er in veel soorten en verschillende afmetingen. Om het volledige plaatje af te maken is dit dan ook zeker mogelijk. Jovado kan de trapleuning indien gewenst bestellen, leveren en monteren.

Het plaatsen van LED-verlichting

Iedere trap is anders en iedereen hun wensen zijn anders. Led verlichting kan dan een mooie toevoeging zijn bij uw trap. Led verlichting is ook te leveren in verschillende maten, vormen en kleuren. Je hebt ze in de vorm van spotjes met maar één kleur, maar ook als een gehele led strip die je in meerdere kleuren kan instellen.


De prijs van led's verschilt per trap dus maak nu een afspraak en misschien komt u wel in aanmerking voor gratis verlichting!

Er is keuze uit verschillende materialen en finishes

Laminaat

Laminaat bestaat uit een toplaag en een "drager" en is een goed alternatief voor echt hout, is verkrijgbaar in diverse kleuren en designs en is bijna niet meer van echt hout te onderscheiden. Gaat u liever voor modern dan is betonlook of lederlook wellicht iets voor u. Voor elk interieur is er een ruime keus.
De toplaag is zowel verkrijgbaar in HPL/CPL als in budgetline en kan aangebracht worden op een dichte en een open trap.  
Ook de wangen en de trapboom(spil) kunnen bekleed worden .
Verschillende kleurcombinaties mogelijk!

PVC

PVC is een lichtgewicht, synthetisch product van kunststof. Het is kras bestendig, sterk en waterbestendig. Hierdoor is het onderhoudsarm en is een vochtige doek voldoende om de trap schoon te houden. 


PVC is in verschillende designs en looks te verkrijgen. PVC is zowel als een open en dichte trap toe te passen.
Een strook PVC kan rechtstreeks verlijmd worden op de stootborden en de treden en afgewerkt worden met een aluminium profiel die dienst doet als anti-slip.


Ook is er  de  mogelijkheid om (net als bij laminaat) pvc als overzettrede te gebruiken. De strook PVC is dan verlijmd op een "drager" en is voorzien van een ronde trapneus.
Verschillende kleurcombinaties mogelijk!

Heeft u gevonden wat u zoekt? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een gratis intake gesprek!